Γρήγορη Ενημέρωση


Νέο βίντεο. Οδοιπορικό Ναμάτων 2020

περισσότεραΑναβίωση εθίμων Ναμάτων. Κλήδονας 21/6/20.......

περισσότερα


ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ.
Το Κοινοτικό Συμβούλιο Ναμάτων
η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίου Νικολάου, και η ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΑΜΑΤΙΑΝΩΝ Ο "ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ"
Εύχονται σε όλους τους συγχωριανούς........

περισσότερα


Μια νέα έκδοση από τις εκδόσεις "Ταξιδευτής" του συγχωριανού μας Δημήτρη Παράσχου. Η παρούσα μελέτη - έρευνα είναι αποτέλεσμα εικοσάχρο­νης και πλέον αναζήτησης για ένα θέμα που στις μέρες μας και μέσα στη δίνη της παγκοσμιοποίησης φαίνεται να μην έχει καμία απολύτως πρακτική σημασία.

περισσότεραΝέα διοίκηση του συλλόγου ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΑΜΑΤΙΑΝΩΝ Ο "ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ" με εκλεγέντα Πρόεδρο τον Αχιλλέα Τσιάρα
περισσότερα


Εκκίνηση 12ου Ορεινού Αγώνα Ναμάτων (11.8.2019)
περισσότερα

Στις 9.30 η εκκίνηση του 12ου Ορεινού αγώνα Ναμάτων με πληθώρα προσέλευση αθλητών από όλη την Ελλάδα......
περισσότερα

Αλλαγή σκυτάλης στην Προεδρία της Κοινότητας Ναμάτων με τον Κο Γιώργο Χαλδούπη στο τιμόνι
περισσότερα


                          

Respect

Σε όλους αυτούς που με τα έργα και τις πράξεις τους προσφέρουν σ αυτόν τον τόπο ........

περισσότερα


12ος Ορεινός Αγώνας Ναμάτων (11.8.2019)

Ο Δήμος Βοΐου-Δημοτική Ενότητα Ασκίου-Τοπική Κοινότητα Ναμάτων και η Φιλοπροοδευτική Ένωση Ναμάτων "Ο Άγιος Νικόλαος", διοργανώνουν.....
περισσότερα


Μετά από 5 σχεδόν χρόνια το νερό ξανάτρεξε άφθονο στο πηγάδι της Πλάκας.

Με συντονισμένες ενέργειες του κοινοτάρχη και του Δήμου Βοΐου αποκαταστάθηκε .........


περισσότεραΒιβλιοπαρουσίαση
"Ναματιανές ντοπιολαλιές και δοξασίες στα Νάματα Βοΐου - Κοζάνης" στα πλαίσια των γιορτών Πέλεκον της Αναστασίας Παπαθωμά
περισσότεραΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ ΝΑΜΑΤΩΝ 

Φίλες και φίλοι, συγχωριανοί και απόδημοι Ναματιανοί, Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα της Κοινότητάς μας που αποσκοπεί στο να σας πληροφορεί και να σας ενημερώνει μέσω του διαδικτύου για τα κοινωνικά, πολιτιστικά, ιστορικά και άλλα δρώμενα στην κοινότητά μας. Με την ιστοσελίδα μας θα προσπαθήσουμε να σας μεταφέρουμε όλα αυτά μέσα από φωτογραφίες και ενημερωτικό υλικό. Έτσι θα μπορείτε να ενημερώνεστε για την ανάπτυξη της κοινότητας τα κοινοτικά δρώμενα και να γνωρίσετε τις ομορφιές και τα αξιοθέατα του χωριού μας. Επιπρόσθετα, μπορείτε να αντλήσετε πληροφορίες για τον πολιτισμό, την ιστορία μας, τα ήθη και έθιμά μας. Σκοπός μας είναι να γίνει αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης για όλους τους ενδιαφερόμενους και να σας δώσει τη δυνατότητα να εκφράζετε και εσείς τις απόψεις και εισηγήσεις σας σε θέματα που αφορούν την Κοινότητά μας, όπως η βελτίωση των υπηρεσιών της κοινότητας ή ακόμα και εισηγήσεις για κάποια έργα που εσείς νομίζετε ότι θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του χωριού μας επικοινωνώντας μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@namata.eu Θα ήταν παράλειψη μου να μην στείλω τους θερμούς χαιρετισμούς μας και την αγάπη μας στους αποδήμους μας του εξωτερικού αλλά και σε αυτούς που ζουν και εργάζονται μακριά από το χωριό μας. Ξέρω ότι έχετε έντονη την συνείδηση του ενεργού πολίτη των Ναμάτων είτε βρίσκεστε εντός αυτού είτε βρίσκεστε χιλιόμετρα μακριά. Μέσα από το δικτυακό χώρο της Κοινότητας μας θα έχουμε συνεχή και φιλική επαφή μαζί σας.
Ελάτε να σερφάρουμε μαζί στα Νάματα του χθες και του σήμερα μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού μέσα από την οθόνη του υπολογιστή σας. Επειδή όμως όσες λέξεις και να χωράει μια εικόνα σίγουρα δεν μπορεί να χωρέσει την πραγματικότητα, ελπίζουμε η διαδικτυακή σας εμπειρία από τα Νάματα να γίνει η αφορμή για να επισκεφθείτε την κοινότητα μας για να απολαύσετε τις φυσικές ομορφιές του χωριού μας με τον καθαρό και δροσερό αέρα.
Η πλοήγηση στις σελίδες μας θα σας δίνει χρήσιμες πληροφορίες για το χωριό μας και τις υπηρεσίες του, θα σας ενημερώνει για τα γεγονότα και τις εκδηλώσεις που γίνονται ή που προγραμματίζονται να γίνουν. Ελπίζω ότι θα βρείτε χρήσιμη και ενδιαφέρουσα την πλοήγησή σας στο διαδικτυακό μας χώρο που έχει σκοπό την αμεσότερη επικοινωνία με τους κατοίκους μας και την προβολή των Ναμάτων.
Η ανάπτυξη της τεχνολογίας τον 21ο αιώνα δεν αφήνει κανένα ανεπηρέαστο, πόσο μάλλον το διαδίκτυο που αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Έτσι και τα Νάματα αποτελούν πλέον κομμάτι αυτής της πραγματικότητας.
Εκ μέρους της κοινότητας και των κατοίκων των Ναμάτων σας καλωσορίζω στην διαδικτυακή μας οντότητα www.namata.eu 

Σας ευχαριστώ

Ο Άγιος Νικόλαος να μας ευλογεί όλους.
Με τους χαιρετισμούς μου

 Γιώργος Χαλδούπης