Παραδοσιακή Ταβέρνα "Τα Νάματα"
Διεύθυνση: Νάματα Βοΐου Κοζάνης
Στέργιος Γκάτσος
Τηλέφωνο: 6997053935
Περίοδος λειτουργίας: Όλο το χρόνο

 
Παραδοσιακός Ξενώνας "Νάματα"
Διεύθυνση: Νάματα Βοΐου Κοζάνης
Τηλέφωνο: 2463092212 κινητό: 6937249595
URL: www.namata.gr
Περίοδος λειτουργίας: Όλο το χρόνο
Η CL8.com αποτελεί το πρώτο ανεξάρτητο, υπερσύγχρονο και ουδέτερο (carrier neutral) Tier III Data Center στην Κύπρο και παρέχει στην τοπική και διεθνή αγορά πρωτοποριακές υπηρεσίες Data Center και Cloud, όπως ασφαλές περιβάλλον Cloud, υπηρεσίες συστέγασης δεδομένων (Colocation) και Servers αποκλειστικής χρήσης. Η εταιρεία λειτουργεί με βάση τις απαιτήσεις των προτύπων ISO 27001 και IS0 9001 για τη διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών. Επίσης, συμμορφώνεται με τα πρότυπα Payment Card Industry Data Security Standards (PCI DSS). Πρωταρχικός της στόχος είναι να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες Data Center σε οργανισμούς που θεωρούν τη διαχείριση κινδύνων, τη συμμόρφωση και την προστασία των δεδομένων τους ως σημαντικούς παράγοντες για τις δραστηριότητές τους.

Γρήγορη Ενημέρωση


Στις 7 Αυγούστου ο ορεινός αγώνας στα Νάματα....
περισσότερα

Το αφιέρωμα από το agiotopia.gr της Ιεράς μονής Αγίας Παρασκευής
περισσότερα

Ηλεκτροδότηση στο Μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής Ναμάτων από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας
περισσότερα

Μια νέα έκδοση από τις εκδόσεις "Ταξιδευτής" του συγχωριανού μας Δημήτρη Παράσχου. Η παρούσα μελέτη - έρευνα είναι αποτέλεσμα εικοσάχρο­νης και πλέον αναζήτησης για ένα θέμα που στις μέρες μας και μέσα στη δίνη της παγκοσμιοποίησης φαίνεται να μην έχει καμία απολύτως πρακτική σημασία.
περισσότερα

Νέο βίντεο. Οδοιπορικό Ναμάτων 2020
περισσότερα

Βιβλιοπαρουσίαση
"Ναματιανές ντοπιολαλιές και δοξασίες στα Νάματα Βοΐου - Κοζάνης" στα πλαίσια των γιορτών Πέλεκον της Αναστασίας Παπαθωμά
περισσότερα